Avek bestaat 90 jaar en viert feest! Bij aankoop van een complete 2-persoons Ljocht, Noflik of Simmer boxspring (vast of verstelbaar) ontvang je tijdelijk een luxe topmatras cadeau. Het aanbod geldt ook voor de verstelbare Boxspring 1927. Op de vaste Boxspring 1927 krijg je 300 euro korting i.p.v. een gratis topmatras. De actie loopt van 22 december 2017 tot en met 5 februari 2018, dus snel naar Visser Slaapcomfort!

avek actie 

Noflik Ergo, het meest persoonlijke bed.

Voor een goede slaap is het essentieel dat je lichaam zich goed kan ontspannen. Dit bereik je het beste met een lighouding waarbij de ruggegraat vrijwel recht is. Maar omdat de breedte van de heupen en schouders per persoon verschilt, kan het best lastig zijn om je ideale lighouding te bereiken. Daarom heeft Avek het Noflik Ergo systeem ontwikkeld.

Dit unieke systeem, onzichtbaar ingebouwd in de boxspring, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. In beide zones kan je, onafhankelijk van elkaar, de instelling traploos verhogen of verlagen. Daardoor laat het bed zich met een druk op de knop aanpassen aan vrijwel elk postuur, en stel je het bed precies in op de gewenste lighouding. En mocht er in de loop van tijd iets in je persoonlijke omstandigheden of voorkeur veranderen, dan kun je het comfort altijd weer aanpassen.

Boxspring Noflik Stins van Avek met styling

Noflik Ergo kan eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening (met draad) of via de speciale Avek app op je smartphone. Het systeem is optioneel leverbaar op zowel de vaste als elektrisch verstelbare Noflik boxsprings, m.u.v. de Noflik Fyn. Noflik Ergo is geschikt voor personen met een lichaamsgewicht tot ca. 120 kg.

 noflik ergo website avek 2016 n0rsxcbrydjvgryqv5ju1q7czx5ss9flwa81e5ioaw Boxspring Noflik Fyn mqtcore7ks3860ibnqtlbybze5pd8rvx6hkfb69fgo   noflik ergo app website n0rtcbv4xa2gky71cmrosy1xz3ahiixjagoquzap3c

 

Kom eens kijken in onze showroom aan de brink in Deventer.