Nooit meer koude voeten in bed

Afbeelding voeten zonder logoVeel mensen hebben in de herfst en winterperiode last van koude voeten. Vooral voor vrouwen is dit een bekend fenomeen. Het hebben van koude voeten is niet alleen erg onprettig, maar hindert ook het inslapen. Gelukkig biedt de Avek voetverwarming daarvoor een prima oplossing. Met de Avek voetverwarming geniet je van aangenaam warme voeten in bed en tijdens het inslapen.

Gebruiksgemak

De voetverwarming is eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening, waarbij je zelf de gewenste temperatuurinstelling kiest. Binnen 5 minuten is je matras heerlijk opgewarmd. En na 15 of 30 minuten schakelt de verwarming automatisch weer uit.

Veilige techniek

De Avek voetverwarming voor je matras is een veilige en bewezen techniek, en bestaat uitsluitend uit laagspanning onderdelen. De transformator met CE keur bevindt zich buiten de matras. Het verwarmingselement wordt geïntegreerd in de bovenzijde van het matras en kan niet verschuiven. De timerfunctie zorgt ervoor dat de verwarming automatisch uitgeschakeld wordt. De voetverwarming is optioneel leverbaar op alle Avek matrassen en topmatrassen, en is ook geschikt voor verstelbare bedden.

 

Avek Boxspring Ninety.
De jubileumboxspring met vele extra’s.

Avek bestaat 90 jaar! Al 90 jaar lang maken wij, in onze eigen fabriek in Friesland, met zorg en vakmanschap de beste bedden en boxsprings. Speciaal vanwege ons 90 jarig jubileum introduceren wij Avek Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals de nieuwe Ninety achterwand, een extra dikke topmatras met zones, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 Euro. Je hebt al een zeer complete Ninety boxspring voor 2.395 euro! Test ‘m nu bij Visser Slaapcomfort.

Avek 1920x1080 ninety textiel

Speciale actie: Avek 1927

De AVEK 1927 is speciaal geïntroduceerd vanwege het jubileum van AVEK. Het is een complete 3 laags boxspring die verkrijgbaar is in een vlakke en een electrische uitvoering met een hoofdbord naar keuze. Op de bodem ligt een uiterst comfortabel 5 zone pocketveermatras die wordt afgewerkt met een stoffering naar keuze. Als 'toetje' komt bovenop de matras nog een heerlijke topmatras met een kern van optifoam of latex.

Voor het matras kunt u zelf de keuze maken tussen de standaard, stevig of extra stevige uitvoering. U heeft daarbij de keuze uit diverse kleuren stoffering

De AVEK 1927 bestaat standaard uit:

  • 2x Boxspring vast of electrisch
  • Hoofdbord
  • Gestoffeerd 5 zone pocketveer matras
  • Optifoam HR topmatras

De AVEK 1927 is leverbaar in de maten:

  • 160x200/210/220
  • 180x200/210/220
  • 200x200/210/220

avek 1927

Noflik Ergo, het meest persoonlijke bed.

Voor een goede slaap is het essentieel dat je lichaam zich goed kan ontspannen. Dit bereik je het beste met een lighouding waarbij de ruggegraat vrijwel recht is. Maar omdat de breedte van de heupen en schouders per persoon verschilt, kan het best lastig zijn om je ideale lighouding te bereiken. Daarom heeft Avek het Noflik Ergo systeem ontwikkeld.

Dit unieke systeem, onzichtbaar ingebouwd in de boxspring, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. In beide zones kan je, onafhankelijk van elkaar, de instelling traploos verhogen of verlagen. Daardoor laat het bed zich met een druk op de knop aanpassen aan vrijwel elk postuur, en stel je het bed precies in op de gewenste lighouding. En mocht er in de loop van tijd iets in je persoonlijke omstandigheden of voorkeur veranderen, dan kun je het comfort altijd weer aanpassen.

Boxspring Noflik Stins van Avek met styling

Noflik Ergo kan eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening (met draad) of via de speciale Avek app op je smartphone. Het systeem is optioneel leverbaar op zowel de vaste als elektrisch verstelbare Noflik boxsprings, m.u.v. de Noflik Fyn. Noflik Ergo is geschikt voor personen met een lichaamsgewicht tot ca. 120 kg.

 noflik ergo website avek 2016 n0rsxcbrydjvgryqv5ju1q7czx5ss9flwa81e5ioaw Boxspring Noflik Fyn mqtcore7ks3860ibnqtlbybze5pd8rvx6hkfb69fgo   noflik ergo app website n0rtcbv4xa2gky71cmrosy1xz3ahiixjagoquzap3c

 

Kom eens kijken in onze showroom aan de brink in Deventer.