Recor Bedding

recor-bedding-01

 

Waarom nog langer zoeken naar dat ene bed? Als u ook kunt kiezen voor de bedden van Recor Bedding! Waarom rijden mensen in verschillende auto's? Waarom kopen ze andere mobiele telefoons? Waarom wassen ze zich met een andere geur zeep? Omdat ze andere wensen hebben natuurlijk.

De meeste mannen wegen meer, ontwikkelen bredere schouders en hebben een smaller bekken dan vrouwen. Ze hebben dan ook op andere plekken ondersteuning nodig als ze hun ruggengraat mooi horizontaal willen houden tijdens het slapen.

 

 

recor-bedding-03

Grensverleggend

Daarom Recor Bedding: een bedden waarbij mannen en vrouwen op aparte matrassen slapen volgens hun individuele smaak en wensen voor een optimale nachtrust. Het bed bestaat uit twee fysiek gescheiden matrassen met M/V-icoon die verkrijgbaar zijn in soft, medium en firm. Dit volgens ieders behoefte en lichaamsbouw.

 

 

 

 

record-bedding-2Maar dat is niet alles.

Ook het ontwerp van de diverse series van Reccor Bedding zijn grensverleggend. De bedwanden zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. En worden bekleed met speciaal geproduceerde stoffen en zijn bovendien voorzien van extraatjes als leeslampen of fotolijsten. Reccor bedden zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en hoogtes.

Kom eens kijken in onze showroom aan de brink in Deventer.