Auping Criade

Deze stijlvolle Criade boxspring past in iedere slaapkamer. Het eigentijdse ontwerp gaat hand in hand met comfort, hierdoor kun je grenzeloos genieten van de comfortabele boxspring. Dankzij uiteenlopende mogelijkheden creëer je in eenhandomdraai jouw eigen, unieke Criade boxspring. Combineer het comfort van de boxspring, matras en topper met een variatie aan prachtige stoffen, kleuren, frame en accessoires.

Criade het ontwerp

De Auping Criade boxspring is absoluut een aanwinst voor je slaapkamer. Het stijlvolle ontwerp van het hoofdbord is perfect gecombineerd met de comfortabele boxspring. De hoofd- en voetborden zijn verkrijgbaar in vijf ontwerpen. Alles met veel aandacht en oog voor detail afgewerkt met duurzame stoffen.

De Criade boxspring is uit te breiden met een hoofd- en voetbord, deze zijn verkrijgbaar in vijf ontwerpen die variëren in stijl – van design tot klassiek: de Plain, Curl, Cushion, Bend en Square. De geselecteerde stoffen voor de Criade boxspring zijn allemaal slijtvast en kleurecht. Voor de tablet of de afstandsbediening zijn opbergmogelijkheden aan de boxspring mogelijk.

De Criade boxspring is verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering met 1, 2 of 3 motoren.
Bij de verstelbare box wordt standaard een handsethouder van stof meegeleverd in de kleur van de box. Deze kun je plaatsen waar je wilt en is tevens verkrijgbaar in tablet formaat, zodat je je tablet veilig kunt opbergen voor het slapen gaan.