Auping Royal

 

royal

Een standaard Auping Royal bed bestaat uit een support (frame) met spiraalbodem, die is uitgerust met een comfortzone op schouderhoogte. Draait u op uw zij, dan past de comfortzone zich automatisch aan en ‘knikt’ bij uw schouder. Zo volgen de spiraalbodem en de matras optimaal de contouren van uw lichaam. Niet alleen goed voor uw houding, maar ook voor uw nachtrust!

Naast de standaarduitvoering is de Royal door diverse accessoires compleet naar eigen smaak uit te breiden. Zo kunt u kiezen voor een hoofdbord en pootkapjes in diverse kleuren en stoffen, bijpassende nachttafeltjes en reading lights (dimbare energiezuinige leeslampjes), en handige floor lights (subtiel licht onder het bed, dat d.m.v. een sensor aangaat bij het in- en uitstappen).

 

 

 

 

Naast accessoires en verschillende kleuren en materialen, onderscheidt de Auping Royal zich ook door zijn functionaliteiten. Alle functies zijn er op gericht uw persoonlijke comfort zo optimaal mogelijk te maken. Geen concessies doen, alleen slapen op maat is goed genoeg!


Kom eens kijken in onze showroom aan de brink in Deventer.